lubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia. – Romani 12:10

Eu fac parte dintr-o biserică mică, Biserica Lily of the Valley, de pe frumoasa insulă Dominica. Biserica noastră are doar patruzeci de membri, dar tocmai acest lucru îmi place cel mai mult la biserica din care fac parte. Deşi suntem puţini, ne pasă unii de alţii. Poţi simţi dragostea între fraţi.

Este aproape imposibil să te simţi exclus.

Prim-prezbiterul bisericii este fratele Rennick John. Întotdeauna l-am văzut nu roar ca pe un lider, dar şi ca pe o persoană care încurajează. Cred că atunci când va veni vremea, în zilele din urmă, să fim despărţiţi de alţi credincioşi şi să fim persecutaţi pentru Domnul nostru, eu îmi voi aminti de fratele John

Dacă cineva are nevoie de ajutor cu orice, doar îl întreabă pe fratele John.

Ai nevoie să te ducă cineva cu maşina? Sună-l pe fratele John.

Simţi nevoia să vorbeşti cu cineva? Fratele John este gata să asculte.

Chiar şi atunci când simţi că vrei să fii singur, iată că vine fratele John, care reuşeşte să te facă să te simţi mai bine, fie că vrei sau nu.

Fratele John a acceptat chemarea de a fi prim-prezbiter în biserica noastră şi niciodată nu a fost mai prejos de chemarea lui. Rugăciunea lui este să ne vadă pe fiecare dintre noi mântuiţi. Aceasta este dragostea pe care o aştepţi de la un lider. De asemenea, eu sper ca cei care citesc acest devotional să fie încurajaţi să îi trateze pe ceilalţi aşa cum ne tratează prezbiterul nostru pe noi. Versetul de astăzi ne spune: „Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească. În cinste, fiecare să dea întâietate altuia.”

În lumea de astăzi avem nevoie unii de alţii mai mult decât înainte. Ştiu că Tatăl nostru din ceruri aşteaptă ca noi să fim uniţi, ca o familie, deoarece venirea Sa este mult mai aproape decât înainte. „Tot aşa şi noi, care suntem mulţi, alcătuim un singur trup în Hristos” (Romani 12:5). Dacă, din întâmplare, o parte a trupului este bolnavă, tot trupul este bolnav.

Rugăciunea mea astăzi este să continuăm să ne iubim unii pe alţii aşa cum ne iubeşte Hristos. Datoria noastră să fie a ne încuraja unii pe ceilalţi în călătoria noastră spre împărăţia veşnică a lui Dumnezeu.


Amanda Amy Isles

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO