Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. – Psalmii 37:4


 
Am primit o reclamă la mobilă în căsuţa poştală chiar când am decis că am nevoie de o saltea nouă. Am căutat pe internet să compar preţurile. M-am uitat de asemenea la fotoliile reglabile şi la paturile electrice, ştiind totuşi că nu imi puteam permite niciunul. M-am gândit că poate proprietarii magazinului sunt oameni pe care îi cunosc.
Am fost în oraş, mi-am rezolvat ceva treburi, apoi m-am dus la magazinul de saltele. Când am intrat în magazin, mi-am dat seama că nu îi cunoşteam pe proprietari. În plus, am văzut fotolii reglabile — care nu erau puse în anunţul publicitar. Magazinul nu avea saltele duble, dar proprietarul putea să comande una. Am probat o saltea mare care era asemănătoare cu salteaua dublă de care aveam nevoie apoi m-am uitat la fotoliile reglabile. Am început să vorbesc cu o doamnă şi i-am spus de ce am nevoie de o nouă saltea. S-a uitat la mine foarte ciudat, iar apoi a zis: „Avem ceva în depozit la care cred că v-ar plăcea să vă uitaţi.” Am urmat-o până la depozit. Mi-a spus despre ceea ce au achiziţionat cu câteva săptămâni în urmă. Au achiziţionat un magazin de prezentare plin cu saltele, fotolii reglabile şi încă un lucru – un pat electric nou şi cu saltea!

Am rămas şocată când mi-a zis. Am fost în spital mai devreme şi din cauza condiţiilor de acolo, a trebuit să îmi ridic capul cu trei perne, iar o altă pernă să o pun sub genunchi ca să pot dormi noaptea. Cu acest pat electric, aş fi putut folosi o pernă sub cap fără nimic sub genunchi pentru că aş fi putut să ridic patul electric.

Dar îmi puteam permite? Acea doamnă mi-a spus povestea până la capăt. Magazinul lor vindea anumite mărci de saltele şi fotolii şi de aceea patronii nu i-ar fi lăsat să pună acel pat în expoziţie, deoarece era o marcă diferită. Angajaţii şi proprietarii magazinului nu aveau nicio idee de ce patul şi salteaua au fost incluse în celelalte lucruri pe care le-au achiziţionat. Patul şi salteaua erau de aceeaşi marcă cu aceea pe care am văzut-o pe internet cu o zi înainte. Patul costa mai mult decât puteam să cheltuiesc, şi totuşi, aşa cum doamna specificase, era mai ieftin decât salteaua şi fotoliul împreună, la un preţ rezonabil. Preţul pe care mi l-a spus era unul pe care mi-l puteam permite.

Cine ar fi crezut că nevoile mele ar putea fi îndeplinite în acele circumstanţe mai puţin probabile? Mulţi ar fi putut să spună că a fost o coincidenţă, dar eu ştiu că Dumnezeu S-a îngrijit de tot.
 


Loraine F. Sweetland

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO