Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va pogorî din cer şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. – 1 Tesaloniceni 4:16

Am visat odată că mi-a murit mama. Din nefericire, la şapte luni după visul meu, chiar a murit în urma unor evenimente şocante. La şapte luni după decesul ei, am avut alt vis, de data aceasta că ea era încă în viaţă. M-am trezit şi mi-a fost greu pentru că mi-am amintit de pierderea dureroasă. Am fost însă convinsă că Dumnezeu, în bunătatea Sa, mi-a întărit astfel speranţa că o voi revedea.

Înainte să se împlinească un an de la moartea ei, Dumnezeu ne-a binecuvântat pe mine şi pe soţul meu cu vestea că urma să avem un copil. Prietenii mei hinduşi s-au bucurat. Ei credeau în reîncarnare şi-mi spuneau:

– Mama ta este o luptătoare; se întoarce la noi!

Sora mea şi cu mine suntem a patra generaţie de adventişti din familie, dar ideea aceasta suna plăcut. Ecografia a confirmat că urma să avem o fetiţă.

– Vestea că este fetiţă le va da apă la moară prietenilor noştri hinduşi, cred! mi-a spus soţul meu amuzat.

Până şi câinele mamei mele îşi aşeza capul pe burtica mea în mod frecvent.

La scurt timp după ce am făcut ecografia, a trebuit să plec în Los Angeles pentru a participa la o conferinţă. Soţul meu nu mai fusese în California, aşa că am decis să profităm de ocazie şi să vizităm Parcul Naţional Yosemite şi oraşul San Francisco. Pe drum, m-am plictisit şi am început să citesc toate indicatoarele pe lângă care treceam. Pe un indicator scria „Happy Feet” [Picioare vesele]. Soţul meu a crezut că mă refer la bebeluş şi m-a întrebat:

– Dă bebe din picioare?

După aceea, ori de câte ori dădea bebe din picioare, spuneam amândoi în cor: – Happy Feet dă din picioare!

Numele acesta mi-a plăcut atât de mult, încât am început să postez imagini pe Facebook cu el. Surorii mele nu i-a venit să creadă şi m-a întrebat speriată:

– Ştii că la serviciu colegii o strigau pe mama „Happy Feet”?

Pentru o secundă, am simţit că mi se moaie picioarele şi că mă prăbuşesc. Micuţa Happy Feet s-a născut şi, fapt interesant, seamănă leit cu mama.

Mama mea se odihneşte acum în Isus şi cred că Dumnezeu mi-a dat cel de-al doilea vis ca să mă asigure că o voi revedea după înviere. Ce bucurie! Ne vom reîntâlni cu cei dragi ai noştri, prin harul lui Dumnezeu! Să-I mulţumim Domnului şi să avem încredere că El ne va susţine până atunci.

Suhana Benny Prasad Chikatla

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO